Breaking Bad


Hayatinin patlamasini ancak mezar tasina bir ya da iki yil kala yapan bir adamin hikayesini konu aliyor Breaking Bad adli seri. Walter White (Patlamayi yapan adam) bir kimya ogretmeni olup ayni zamanda yasam sartlariyla mucadele cercevesinde araba yikamacisinda calismaktadir. Kendisi kimya konusunda engin bir bilgiye sahip olmasina ragmen bir turlu kabugunun disina cikamamistir. Ta ki bir gun is yerinde bayilip hastaneye kaldirilana kadar. Hastanede akciger kanseri oldugunu ogrenen Walt'un hayati bu dakikadan sonra tamamen degisir. Kendisi tam hayatina bir anlam yuklemek isterken eski bir ogrencisinin meth denilen bir cesit uyusturucu yaptigini ogrenir ve buyuk vurgununu bu iste yapmaya karar verir. Mukemmel kimya bilgisi sayesinde meth pisirmek onun icin bir cocuk oyuncagi gibidir. Ancak Walt' u bekleyen pek de hos olmayan surprizler bulunmaktadir ve macera baslar...
Serinin en guzel yani en basta izleyiciyi etkileyip sarmasi. Su ana kadar iki sezonu yayinlanan dizinin bir sezonu sadece yedi bolumden olustugundan bos bir hafta sonuna sigdirilabilecek mukemmel bir dram ve macera. Senarist Vince Gilligan Walt karakterini oyle guzel anlatmis ki adami sevmemek elde degil. Walter White' i canlandiran Bryan Cranston' u da unutmamak lazim. Kendisi bu seriyle birlikte adeta kariyerinin doruk noktasina ulasti. Cok basarili bir oyuncu olmasinin karsiligini gecen yil oldugu gibi bu yil da Jon Hamm - Mad Men, Michael C. Hall - Dexter ve HUGH LAURIE - HOUSE gibi ustadlarin arasindan siyrilarak dram dalinda en iyi erkek oyuncu Emmy odulune layik gorulerek aldi. Serinin ucuncu sezonu icin de izin alinmis. Cok yakinda izleyicilerle bulusmasini umarim.

10 kendini bilmez laf yetiştirmiş:

  Berkay

24 Eylül 2009 22:17

güzel olmuş ii olmuşta copy paste olmuş sanırm kendin yazaydın daha güzel olurdu nse buna da şükür

emeğe saygı :D:D

+rep asdas(208)

  in nomine mami

24 Eylül 2009 22:18

ne copy paste i la yaz cumleleri tek tek google a bakalim biseyler bulabilecek misin? :O

  Berkay

24 Eylül 2009 22:31

ilk cümleyi arattım innomie çıktı kardeşim :D ne blim olm yazı tipi çok forumvari olmuş :D

ayrıca başroldeki karakterin adı walter ise tabi dizi kaliteli olcak şşşş asdas(209) :D:D

  in nomine mami

24 Eylül 2009 22:39

Aman diyim kanka kendi cumlemi koymazsam belirtirim zaten alinti diye harbi biraz forumvari oldu da civimak istemedim:D adam super ayrica adiyla saniyla..

  Sercan

25 Eylül 2009 16:37

emmy'i bu ipneye verdiler. ben de sever sayardım ki hugh abiye geçen hafta yapılan saygısızlık sonrası nefretten öte duygular besliyorum bu herife artık.

house is "god".

  Sercan

25 Eylül 2009 16:37

unutmadan +rap to mami.

  Sercan

25 Eylül 2009 16:52

if you talk to god- it's called pray, if god talks to you - it's called madness, if you are the god - you can't. becouse he's already House.

  in nomine mami

25 Eylül 2009 21:11

emmy'nin buna verilmesine ben de cok uzuldum yani hugh dan baskasi alamaz gozuyle bakarken g.t gibi kaldim resmen..

  eLeman_666

25 Eylül 2009 23:17

olm o değil de Hugh normal hayatında da House gibi takılıyor sanırsam. Bakınız; adı okunduğu sıradaki yüz ifadesi. adam bildiğin gülmüyo sırıtmıyo. Bu arada Geniş Aileyi de izleyin lan vadiye gidince indirip izliycem ben valla. House 1, Mürsel 2.

  in nomine mami

26 Eylül 2009 00:38

genis ailede "ah anam ne oluyo la" repligi bitirdi beni