Hop! Tüzüktime

Madde 1- Blogun Adı: "In Nomine Passiflora"dır. Bu isim Ana Tüzüğün muhtelif maddelerinde kısaca "blog" kelimesi ile ifade edilecektir.
Derneğin merkezi Kripton'dur . Şubesi açılmayacaktır.

Blogun Amacı ve Bu Amacı Gerçekleştirmek İçin Yazarlarca Sürdürülecek Çalışma Konuları ve Biçimleri İle Faaliyet Alanı

Madde 2-İzmir de faaliyette bulunan kısa adı "Aynalı" olan Aynalı büfenin emekçileri ve kedilerini üye olarak bir çatı altında toplamak, Aynalı ile ortak dadaizm çalışmalarda bulunmak.

Dadaizm emektarları arasında tanışma,arkadaslık ve dayanışmanın daima canlı ve kuvvetli olmasını sağlamak.

Dernekçe Sürdürülecek Çalışma Konuları ve Biçimleri

1-Okuyanı olmaktan gurur duyulan blog yazarlarının ve okuyanlarının sosyal, kültürel, piskolojik ihtiyaclarını karşılamak.
2-Blogun yararına kalkınması gelişmesi için mümkün olan her türlü maddi,manevi,sosyal ve ekonomik yardım ve calışmalarda bulunmak.
2-In Nomine Passiflora bloguna sempatı duyan gençlerin boş vakitlerini değerlendirmek üzere dadaizm okulu ve okulları açmak.
2-Bloga sempati duyan kişilerin katılımıyla alkolik organizasyonlar düzenlemek.
2-Dadaizm bilincini geliştirmek için Kurs, seminer, konferans ve panel gibi eğitim çalışmaları düzenlemek,
4-Amacın gerçekleştirilmesi için 10 numara çalışma ortamını sağlamak, her türlü teknik araç ve gereci, demirbaş ve bira sağlamak,
5-Gerekli izinler alınmak şartıyla yardım toplama faaliyetlerinde bulunmak ve yurt içinden ve yurt dışından bağış kabul etmek,
7-Üyelerinin yararlanmaları ve boş zamanlarını değerlendirebilmeleri için lokal açmak, sosyal ve kültürel tesisler kurmak ve bunları tefriş etmemek, kumar ve alkolün serbest olduğu ker yerler açmak.
8.Yetkili kişilerin istediği bir kuralı buraya ekleyebilir, Kafasına göre iş yapabilir. Sorgulanamaz.

Bu tüzük 7 (7) madde ve 1 (1) geçici maddeden ibarettir.


Blogumuz okuyucularının katılımı ile güçlenecek ve gereken ortamda sesini yükseltip blogumuzun yararına olabilecek şekilde faaliyetlerini sürdürecektir.

0 kendini bilmez laf yetiştirmiş: