Backstreet's back alright!

Evet sevgili okurlar (a.k.a. Sercan), dogru okudunuz. Dunya gundemindeki yogunluktan dolayi kisa bir ara verdigimiz innominepassiflora geri donuyor. Peki bu yeni yayin doneminde sizleri neler bekliyor?

- Zengin yazar kadrosu
Paylasimlarimizin genis bir okur kitlesine hitap edebilmesi icin cesitli ulkelerden (Turkiye, Kanada, vb...) ve hatta azinliklardan (Kanada'da yasayan Turkler mesela), hem akademiden hem de sektorden, farkli boylara (1.75-1.85 civari) ve sac uzunluklarina sahip yazar kadromuz sizlerle olacak.

- Zengin okur kadrosu
Paylasimlarimizin genis bir yazar kitlesi tarafindan hazirlanmasinin sonucunda cesitli ulkelerden (Turkiye, Kanada, vb...) ve hatta azinliklardan (Kanada'da yasayan Turkler mesela), hem akademiden hem de sektorden, farkli boylara (1.75-1.85 civari) ve sac uzunluklarina sahip okurlarimiz da degerli yorumlariyla aramizda olacak.  

- Zengin icerik
Her okurun kendinden bir seyler bulabilecegi (nitekim yazarlar ve okurlar ayni olunca bu kacinilmazdi), surukleyici hikayeler ve baska pek kimseyi ilgilendirmeyen anilara yer verecegiz.

- Turkce karakter yoksunlugu
Maales.

Biz yeni doneme haziriz, ya siz?




1 kendini bilmez laf yetiştirmiş:

  Adsız

12 Mayıs 2021 01:06

abi yeni dönem nerede? nerede? 5 sene oldu.